2610334595 6980002681 Ιωνίας 103, Πάτρα 26226 patrakara@yahoo.gr
 
 
 
 
 


Τέντες - Συστήματα Σκίασης ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΝΙΚΟΣ | Πάτρα


Η εταιρεία ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΝΙΚΟΣ, με έδρα στην Πάτρα, δραστηριοποιείται από το 1980 στην κατασκευή, τοποθέτηση, συντήρηση και επισκευή τεντών, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας τόσο σε επαγγελματίες όσο και σε ιδιώτες.

Η αγάπη για τη δουλειά μας, ο επαγγελματισμός, η υπευθυνότητα και η συνέπεια μας είναι αυτά που μας διακρίνουν έτσι ώστε να βρισκόμαστε στη προνομιούχα θέση να μπορούμε να καλύψουμε όλες τις απαιτήσεις σας, εξασφαλίζοντας εγγυημένο αποτέλεσμα κατασκευής και τοποθέτησης.

Καλέστε μας στα τηλέφωνα 2610334595 και 6980002681 και θα έρθουμε άμεσα στο χώρο σας για να σας προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις, εξυπηρετώντας άμεσα τη Πάτρα και όλη την Αχαΐα.
 
 
 
 

 

 

 
ΕΔΩ Ο ΗΛΙΟΣ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΣΚΟΥΡΑ

ΕΔΩ Ο ΗΛΙΟΣ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΣΚΟΥΡΑ

Παραδίδουμε κατασκευές υψηλής λειτουργικότητας και μοναδικής αισθητικής, που διακοσμούν και σκιάζουν με ξεχωριστό τρόπο το χώρο σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΟΙΟΤΗΤΑ & ΠΟΙΚΙΛΙΑ

ΠΟΙΟΤΗΤΑ & ΠΟΙΚΙΛΙΑ

Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου έτσι ώστε τα υλικά που χρησιμοποιούμε εξασφαλίζουν σύγχρονες, άριστης ποιότητας και με μεγάλη διάρκεια ζωής κατασκευές μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ

και θα έρθουμε άμεσα στο χώρο σας για να μελετήσουμε όποια κατασκευή χρειάζεστε έτσι ώστε να βρούμε μαζί την ιδανική λύση και τιμή!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ